Εκπαιδευτικά παιχνίδια


Μικρές αγορές 

 

Φούρνος, Μανάβικο, Βιβλιοπωλείο, Μίνι Μάρκετ. Το παιδί πραγματοποιεί μικρές αγορές από τα μαγαζιά της γειτονιάς του. Εκπαιδεύεται με ευχάριστο τρόπο στην αναγνώριση των κερμάτων του ευρώ και γίνεται ικανό να διαχειρίζεται μικρά χρηματικά ποσά!


Οι χώρες της Ευρώπης

Ένα έξυπνο παιχνίδι γεωγραφίας. ο ταξίδι ξεκινάει από το ένα άκρο της Ευρώπης στο άλλο, διασχίζοντας της 51 χώρες της! Οι παίκτες ταξιδεύουν στις χώρες μαθαίνοντας την ονομασία τους, την σημαία αλλά και την τοποθεσία της κάθε χώρας στον χάρτη. Από 8 ετών


Ηλεκτρονικό Όνομα Ζώα Φυτά


Με 50 διαφορετικά θέματα.Ένα θέμα, ένα γράμμα ...πες την λέξη και άμα είσαι ο πιο γρήγορος κερδίζεις!!


Καρτο-ιστορίες ( 3 διαφορετικά θέματα)

Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος αφήγησης ιστοριών! Είναι γεμάτες από χαρακτήρες, μέρη και πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην ιστορία σας, δημιουργώντας έτσι κάθε φορά μία διαφορετική περιπέτεια. Αποτελούν έναν διασκεδαστικό τρόπο περιγραφής και αφήγησης ιστοριών που συμβάλλει στην ανάπτυξη του προφορικού λόγου. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών. Περιέχονται 55 έγχρωμες κάρτες με όμορφα σχέδια. 


Λεξοκυβάκια

Το παιδί πρέπει να σχηματίσει τη λέξη που δείχνει η κάθε εικόνα. 


O βασιλιάς της αριθμητικής

Το παιχνίδι περιλαμβάνει επτά ιδέες παιχνιδιών, που έχουν διάφορους βαθμούς δυσκολίας. Χάρη στις τρύπες που έχουν οι κάρτες , η έξυπνη φιγούρα του βασιλιά θα σας βοηθήσει στην επαλήθευση της κάθε απάντησης. 


Djeco Επιτραπέζιο 'Μπλα μπλα μπλα'
Το παιχνίδι προάγει την ευρηματικότητα για την αφήγηση ιστοριών καθώς επίσης ενισχύει την ικανότητα του λόγου. 

 

Μαθαίνω την ώρα

Μάθετε στα παιδιά σας να διαβάζουν την ώρα παίζοντας με τους κινούμενους δείκτες και τις κάρτες δύο όψεων που δείχνουν την ώρα ψηφιακά και με δείκτες, πρωί και βράδυ. Περιλαμβάνονται: 1 ρολόι και 27 κάρτες με ρολόγια.


 Με το παιχνίδι αυτό τα παιδιά μαθαίνουν πρόσθεση και αφαίρεση. Τα αποτελέσματα στην πίσω όψη των καρτών δείχνουν αν ο υπολογισμός έχει γίνει σωστά. Περιλαμβάνονται: 48 κάρτες υπολογισμού, 20 μάρκες, 1 κάρτα εκκίνησης, 1 κάρτα τερματισμού, 4 φιγούρες, 1 ζάρι.


Βρες πρώτος όλες τις κάρτες του ήρωα που διάλεξες και με τη βοήθειά τους αλλά και την φαντασία σου, φτιάξε την πιο όμορφη ιστορία! Ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας, μνήμης και αφήγησης που βοηθά τα παιδιά να αναπτύσσουν την λογική σκέψη και να εξασκούν τον προφορικό λόγο. Από 4 ετών. 

 40 διασκεδαστικές φιγούρες προωθούν τις κινητικές δεξιότητες των παιδιών,καθώς αυτά αναπτύσσουν την αισθητήρια αντίληψη και τη φαντασία τους,την αναγνώριση και τον συσχετισμό μορφών. η διασκέδαση κορυφώνεται καθώς προσπαθείς να αναγνωρίσεις όσο πιο πολλές φιγούρες μπορείς με τελικό στόχο τη νίκη! Περιλαμβάνονται 40 φιγούρες και 2 μάσκες.
Για παιδιά 3-7 ετών

Γρήγορα στη σοφίτα

Ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας γεμάτο ανατροπές. Για παιδιά από 5 χρονών και πάνωΚυβομυθίες

Οι Κυβομυθίες είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αφήγησης. Κερδίζει αυτός που θα φτιάξει την καλύτερη/πιο αστεία/πιο πρωτότυπη ιστορία! Απαιτεί φαντασία, έχει γέλιο και είναι ιδανικό για παρέες κάθε ηλικίας. Ειδικά για τα παιδιά, αποτελεί μία καλή εκπαιδευτική δραστηριότητα για την ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης, του λόγου, της ομαδικότητας. Περιλαμβάνει 18 θεματικά ζάρια


 Προπαίδεια

Παιχνίδι με 106 καρτέλες διπλής όψεως για να μάθουμε τους πίνακες πολλαπλασιασμού.  Κλάσματα

Παιχνίδι με 106 καρτέλες διπλής όψεως. Με τη χρήση ειδικού μαρκαδόρου γράφουμε και σβήνουμε τις απαντήσεις. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου